Isten hozott szeretettel!

Talpunkban az orvosság!

Mindenekelőtt szeretném hangsúlyozni a prevenció kiemelt fontosságát.

Ez azt jelenti, hogy megelőzés és az egészség fenntartása érdekében a javasolt talpreflexzónás kezelés minimum heti 1 alkalom, éppúgy, mint a testmozgás vagy a hozzá kapcsolódó masszázsformák, nyújtások vagy éppen a szaunázás.

Ha nem valósítható meg a heti rendszeresség, a havi 1-3 alkalomra igyekezzünk energiát fordítani a szervezet tökéletes működése érdekében! Tavasszal és ősszel érdemes kúraszerűen járni, heti 3-4 alkalommal.

Érdemes tudni a talpreflexológiáról, hogy ez egy speciális szaktudást igénylő szakma, melyet az iskola elvégzése után évekig kell gyakorolni, hogy biztonságos legyen a kezelés. Mivel ártani is lehet a kontraindikációk figyelmen kívül hagyásával, nagyon fontos, hogy tapasztalt, más területeken is jártas szakemberhez forduljunk! Még akkor is, ha nincs panasz, csupán prevenciós céllal kerestük fel a terapeutát.

Mikor alkalmazzunk a bio talpmasszázst?

Azt szoktam mondani, hogy mivel ez az egyik legkülönlegesebb gyógymód a világon, ezért mindenképpen érdemes panasz és prevenció esetén is alkalmazni, bármilyen fizikai elváltozásról van szó. Fejfájást és komolyabb betegségeket is nagyon hatékonyan lehet kezelni a talp-gyógyászattal.

A “Murányi-féle” bio talpmasszázs szervezet-komplex, az egész szervezetre kiható, természetes gyógykezelés, ezért bátran ajánlom.

Kontraindikáció esetén (például láz, gyulladás, áldott állapot, fertőző betegség, keringési zavar) konzultáció után kerül javaslatra, mit célszerű alkalmazni a javulás érdekében! 

Ne feledd!

A betegség mindig drágább!

Ha szükséges, igyekszem alapfogásokat megmutatni, hogy a kezelések között, házilag is tudd az önmasszázst gyakorolni.

Bár a tapasztalatok azt mutatják, hogy mindig sokkal jobban esik a szakember keze..főleg, ha baj van.

 A talpreflexológia több ezer éves hagyományra nyúlik vissza.

Magyar táltosaink is tudták hova kell nyúlni, ha baj van, de a kínai gyógyászatban is nagy kultusza van.

Milliónyi idegvégződés van talpunkban.

Minden egyes pontnak, ami a talpon, lábfejen, bokán található, egyben szoros kapcsolódási pontok a szervekkel.

Számomra nagyon fontos, hogy több oldalról megközelítsük a problémát, mint feladatot, hogy minél szélesebb spektrumban lássuk az ok-okozati összefüggéseket.

 Mitől egyedülálló a Murányi-féle bio talpreflexológia?

 Elsősorban azért egyedülálló, mert egyedi és ritkán fellelhető technikákat is alkalmazok, másrészt azért, mert az ősi táltos tudás hagyományait képviselem a kezeléseimben. 

Igény szerint manuális állapotfelmérést végzek, ami azt jelenti, hogy gépek nélkül mondom el – “médiumként közvetítem” amit érzek és látok – ha valami a saját szervezethez képest eltérő változást észlelek és azt is, mit célszerű tenni a javulás érdekében.

Az energetikai kapcsolódás után, a felmérés általában a kezelés elején történik. Természetesen rövid konzultációra a kezelés előtt és után is van lehetőség. Online kapcsolattartás minden esetben díjmentes és rövid, lényegretörő kérdések, tapasztalatok megosztására szolgál. Az online válaszadás ideje maximálisan 48 óra.

Panasz esetén célszerű telefonon érdeklődni vagy üzenetben a lent megadott telefonszámon.

Sok esetben lelki okokra vezethető vissza az aktuális jelenség, így azt is hatékonyan tudjuk orvosolni a lélekterápián. 

Amennyiben kompetenciámon kívül esik egy kérdés, úgy természetesen abban az esetben, az adott területről ajánlok szakembert. 

A kezelés erőssége és időtartama szervezettől eltérő lehet, mert nem mindenkinek javasolt a hosszabb ideig tartó pontnyomás vagy éppen az intenzívebb stimuláció.

Majd a tényleges reflexzónák akupresszúrája történik, szükség esetén 100%-os természetes kókuszolajjal, különleges gyógyító ásványokkal, fával, esszenciális olajokkal, krémekkel, gyógynövényekkel.

Előfordul, hogy elalszik valaki a kezelés alatt, ez teljesen normális jelenség, sőt, a kellemes zene és a nyugtató bio kezelés ezt kifejezetten elősegíti a szervezet regenerációja érdekében.

Ez a gyógyulási, relaxációs, tisztulási folyamat természetes reakciója.

Mint ahogy az is előfordulhat, hogy a terápia közben vagy utána erős vizelési inger lép fel, ami szintén a tisztulási folyamatot jelzi.

Ha a szervezetben sok a felhalmozódott méreganyag, akkor szédülés, enyhébb hányinger, hirtelen fellépő fáradékonyság is jelentkezhet.

Ez a vitaminok, ásványi anyagok távozása miatt lehetséges, hiszen nem csak a vizelettel tisztulunk, hanem a természetes párolgással, levegővétellel is.

Ami mindenképpen megtörténik ilyenkor, az az energiaáramlás, ami szervezettől függően válthat ki különböző kedélyállapotot.

A kezelést minden esetben egész testre kiterjedő energetikai kezeléssel fejezem be, ami a kapcsolódást is segít megszakítani, ami mindenképp szükséges bejezető folyamat.

Mivel általában rövid időn belül újabb kezelést nyújtok újabb vendégnek, ezért nagyon nagyon fontos, hogy energetikailag az összes kapcsolódott szálat elvágjuk.

Érezhetjük 20 perc után is extra energikusnak magunkat vagy kifejezetten eltompulhatnak az érzékek.

Rövid pihenés minden esetben javasolt utána, illetve a szintén lassabb felülés.

Mindenképpen javasolt a bő folyadékbevitel és a pihenés!

A talpreflexológia tulajdonképpen az egész testre hatással van, így a lélelkre is. Elképzelhető, hogy a terápia után megoldások jönnek egy aktuális élethelyzetre vagy olyan gondolatokat fogsz kapni, ami mindenképpen pozitív hatással lesz az életedre.

A kezelés RUHÁBAN történik, de térdig szabaddá kell tenni a lábakat! 

Mindenképpen a gyógykezelés után bővebb folyadékbevitel szükséges, hogy a tisztulási folymatok zavartalanul megtörténjenek. Ez szervezettől függően 1-1,5 liter pluszban. Várlak szeretettel egy igazán különleges gyógykezelésre!

Időpontot kérek

A leggyorsabban telefonon tudod velem felvenni a kapcsolatot, hogy még ma kapj időpontot!

Hívószám kijelzés esetén visszahívást biztosítok, amikor lehetőségem nyílik rá!

Sok esetben a várakozási idő 2-5 hét is lehet, ezért kérlek, telefonban mindenképpen jelezd panaszod, hogy a lehető legmegfelelőbb instrukciót vagy sűrgősségi időpontot megkapd, amennyiben módomban áll!

+3630 813 0643