Minden ami természetes, minden, ami egészséges!

“Murányi” manuális fájdalomcsillapás, izomlazítás.

 

Isten hozott szeretettel!

 

Fájdalom nélkül jobb élni!

 

A hagyományos magyar manuális fájdalomcsillapítás és izomlazítás, az ősi táltos világba nyúlik vissza.

A ma létező, leghatékonyabb gyógymódok közé tartozik az egész világon.

Nagyon fontosnak tartom kiemelni, hogy magyar, mert meggyőződésem, hogy a “mag népe”, rendkívüli genetikával megáldott. Gondoljunk csak bele, szerte a világon, mennyi magyar tudósra, feltalálóra, alkotóra lehetünk büszkék!

A magyar nyelv az egyetlen, jelképi nyelv.

Mit jelent ez?

Azt, hogy kimondott szavainkban erős képi leírások vannak és megoldások is. (Például, ha valaki egy élethelyzetből nem látja a megoldást, az nagy valószínűséggel a lép szervére is hatással lesz, mivel nem lép…)

Az ősi magyar táltosokkal, gyógyítókkal sem volt ez másképp. Elképesztő őserővel, apáról-fiúra szállt tapasztalatokkal, ösztön-tudással kezelték népüket. Képesek voltak a természet erőit “meghívni”, pontosan tudták, mit, hogyan, hol érintsenek, mit alkalmazzanak, hogy a fájdalom enyhűljön vagy megszűnjön, illetve az izmok görcsössége kioldódjon.

Gyógyítóink a lélekkel is foglalkoztak, elmondták mit érdemes változtatni, megodani az adott élethelyzetben, ami kihatással van a szervezetre is. Hittek az ok-okozati összefüggésekben, amit ma pszichoszomatikának nevez a tudámány. Vallották a “bent-kint” “kint-bent” elvet. Ez azt jelenti, hogy ha belül, a lelkünk, az életünk jól van, akkor a test is nehezebben betegszik meg. Ha kioldódnak az élet görcsei, feladatai megOLDÓDNAK, akkor a test sem lesz görcsös.

És fordítva.

Ha edzük testünket, ápoljuk, ez hatással van az életminőségre is.

A gyógynövények szintén áldásos hatását is fokozottabban használták, hiszen már a magok földbe kerülésénél rituálékkal, szertartásokkal “vitték be az információt” a magokba, hogy aztán azok tökéletesen “elvégezzék” a feladatot. Természetesen ez nem ennyire egyszerű, de nagyon szívesen mesélek azoknak, akik érdeklődnek az ősi gyógymódok iránt. Ma is nagy számban “ösztönösen” alkalmazzák “kiskerttel”, földekkel rendelkező emberek, de a valódi tartalmat, már csak nagyanyáink, nagyapáink tudják, tudták… 

Például a levendula, borsmenta, csalán, gyermekláncfű vagy cickafark a mai napig a leghatékonyabb fájdalomcsillapító és izomlazító gyógynövények. Fűszernövényeink köszött a rozmaring, gyömbér nagyon népszerű.

Mire számíthat a látogató?

Rendelőmben hasonló tapasztalása lehet annak, aki panasszal vagy jobb esetben prevenciós céllal érkezik hozzám, mint eleink az ősi táltosoknál. Több kultúra gyógymódjait alkalmazom, éppen azt, amire szükség van. Erőkkel, energiákkal, rituálékkal, kézzel, fával, ásványokkal, gyógynövényekkel dolgozom. Nagy gondosságot fordítok a lehetséges lelki okokra, amit nem szoktam “véka alá” rejteni, hiszen így “kerek” és egész egy terápiás kezelés. Ettől lesz komplex és ettől egyedülálló a “Murányi-féle Manuális fájdalomcsillapítás és izomlazítás”. Azt használom, amit éppen érzek, hogy használnom “kell”, amit érzek és látok. Hivatásomban nagyon fontos az intuíció.

Minden, ami természetes, minden, ami egészséges.

Ha panasszal érkezik valaki, akkor előfordul, hogy az első pár alkalom kisebb-nagyobb mértékben fájdalmasabb lehet.

Sőt! Az első alkalom után gyakran még jobban fáj az érintett testrész, hiszen egyfajta átmeneti izomláz alakulhat ki, ami teljesen természetes.

Általában több kezelést szoktam javasolni, hiszen akár hirtelen “becsípődésről”, akár hosszabb ideje fennálló fájdalomról vagy rehabilitációról beszélünk, egy alkalom nem minden esetben elegendő. Prevenciós céllal havonta 1-4 alkalom javasolt, életmódtól függően. Sportolók esetében igény szerint alkalmazható.

A kezelés RUHÁBAN történik, ami ideális esetben laza viselet, ami top vagy póló, kényelmes nadrág. Mindenképpen a gyógykezelés után bővebb folyadékbevitel szükséges, hogy a tisztulási folymatok zavartalanul megtörténjenek. Ez szervezettől függően 1-1,5 liter pluszban.

Várlak szeretettel egy igazán különleges gyógykezelésre!

Időpontot kérek

A leggyorsabban telefonon tudod velem felvenni a kapcsolatot, hogy még ma kapj időpontot!

Sok esetben a várakozási idő 2-5 hét is lehet, ezért kérlek, telefonban mindenképpen jelezd panaszod, hogy a lehető legmegfelelőbb instrukciót vagy sűrgősségi időpontot megkapd, amennyiben módomban áll!

+3630 813 0643